Ali Fathi i Gemma Colomé, en els 10K, i Enric Caballé i Ruth Martí, en els 5K, guanyadors dels 10.000 de l'Ampolla Running SeriesAli Fathi i Gemma Colomé, en els 10K, i Enric Caballé i Ruth Martí, en els 5K, guanyadors dels 10.000 de l'Ampolla Running Series

Ali Fathi i Gemma Colomé, en els 10K, i Enric Caballé i Ruth Martí, en els 5K, guanyadors dels 10.000 de l'Ampolla Running Series

Ajuntament
  • Ajuntament
Esports

L'Ampolla va ser aquest dissabte, 18 de setembre, l'escenari dels 10.000 de l’Ampolla Running Series. La carrera de 10 quilòmetres va comptar amb una participació de 60 atletes. En la categoria d'absolut masculí, la victòria va ser per a Ali Fathi, amb 32:57, seguit d’Àngel Martínez Rodríguez, amb 33:02, i en tercera posició va quedar Ferran De Torres Burgos, amb 34:22. En la categoria d'absolut femení, el primer lloc va ser per a Gemma Colomé Estrada, amb 42:35, en segona posició va quedar Gemma Caballé Fabra, amb 44:29, i la tercera en el podi va ser Cristina Talarn Ferrando, amb 45:45.

En la carrera de 5 quilòmetres, també amb 60 participants, la victòria en la categoria d’absolut masculí va ser per a Enric Caballé Andreu, amb 16:50, seguit d’Aissa Ouchbab, amb 17:39, i de David Roda Sales, amb 17:45. En la categoria d’absolut femení, les primeres a arribar a la meta van ser Ruth Martí Solé, amb 20:11, seguida d’Alexandra Príncep Colomé i d’Anna Rebull De La Vega, amb un temps de 22:54 i 23:22, respectivament.

Pel que fa als corredors locals, en la prova dels 10K els guanyadors van ser Joan Pere Pagà Margalef i Gemma Caballé Fabra, i en la carrera dels 5K els corredors locals que van arribar primer a la línia de meta van ser Carlos Curto Garcín i Margarita Juan Alonso.

image9.JPG
DSC00403.JPG
image10.JPG
image7.JPG
image6.JPG

També et pot interessar...

L'Ampolla es converteix en l'epicentre del cicloturisme gravel en una nova edició de la SB Hotels La Garba
27/03/2024
El passat cap de setmana 23-24 de març, es va celebrar la IVa edició de la SB Hotels La Garba a l'Ampolla. En aquesta edició es va arribar a un nou record de participació, assolint el límit establert de 800 participants a dues setmanes de l'esdeveniment.
La cursa '5.000 i 10.000 de l'Ampolla' bat el rècord de participació amb 220 corredors
11/03/2024
L'Ampolla va ser aquest diumenge 10 de març l'escenari de la cursa '5.000 i 10.000 de l'Ampolla'. Amb 220 participants, ha estat l'edició amb el número més elevat d'inscrits, xifres que confirmen la seva consolidació com a cursa d’atletisme de referència al territori.
Torna la IVa edició de La Garba que incorpora a SB Hotels com a title sponsor
27/02/2024
El cap de setmana del 23 i 24 de març, l'Ampolla tornarà a ser l'epicentre del cicloturisme a les Terres de l'Ebre amb l'arribada de la IVa edició de la SB Hotels La Garba, la prova de gravel de referència al Delta de l'Ebre.
L'Ajuntament de l'Ampolla rep el premi 'Vela Social 2023' de la Federació Catalana de Vela
02/02/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla ha rebut aquest dimecres a l'espai America's Cup Experience el reconeixement Vela Social 2023.
Vibrant fase de playoffs per tancar l’XIa edició del Torneig Jordi Pitarque Ceprià
17/09/2023
L'última jornada de l’XI Torneig Jordi Pitarque Ceprià va deixar un alt nivell de futbol i un estadi a vessar de gent.